VI Premis Lleidatans solidaris amb el CIS Angel Olaran en la gala que es celebrarà al Teatre L’Amistat de Mollerussa el divendres dia 24 de març de 2017. Serà a partir de 2/4 de 9 del vespre i són organitzats per la Jove Cambra Internacional de Lleida.

Els Premis Lleidatans són una iniciativa exitosa dels joves emprenedors de la JCI que any rere any ha anat notablement incrementat la rellevància. En l’actual edició es farà la donació de l’entrada solidària de 5 € a l’Associació La Dona Samaritana i a la Fundació del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran.L’objectiu d’aquests premis és valorar i reconèixer diferents agents actius de la societat. L’objectiu és aglutinar el màxim de gent, empreses i institucions de les comarques de Lleida.

L’objectiu d’aquests premis és valorar i reconèixer diferents agents actius de la societat. L’objectiu és aglutinar el màxim de gent, empreses i institucions de les comarques de Lleida.

Per això, edició rere edició s’han adherit més institucions, empreses, mitjans de comunicació i col·laboradors per donar suport i participar d’aquesta festa de les terres lleidatanes.

Guardons dels VI Premis Lleidatans

Els guardons que s’entregaran seran els següents:

El Guardó Jove Emprenedor que correspon a una persona entre 18 i 40 anys que comença a despuntar en qualsevol dels camps abans esmentats i que té una projecció important de futur.

El Guardó Entitat Social, que vol reconèixer la tasca que ha desenvolupat una entitat a les comarques de Lleida.

El Guardó Empresa i Territori, que reconeix la trajectòria present o històrica d’una empresa i com des d’aquí dóna a conèixer el seu potencial i el del territori.

El Guardó Grup de Recerca i Investigació, que reconeix un grup de recerca de la Universitat de Lleida o de qualsevol centre educatiu oficial de Lleida. A més, que per la seva activitat estigui promovent el creixement econòmic i el benestar futur de les Terres de Lleida.

El Guardó Lleidatà Exemplar, que reconeix una persona, major de 40 anys, amb una trajectòria ja consolidada.

El Guardó als Valors en l’Esport, que s’entregarà a un individu o entitat esportiva que tant per mèrits socials, o bé per reptes, i destaquin sense tenir en compte edats o antiguitats.

Estructura de l’acte

Els VI Premis Lleidatans són una jornada de celebració que es realitzarà al Teatre L’Amistat de Mollerussa i aquest any consta de les següents parts:

Sortida d’autocars Hotel Zenit Lleida (18:00 a 19:30)

Recepció amb photocall al Teatre L’Amistat (19:30 a 20:15)

Inici de la gala VIa Edició Premis Lleidatans (20:30 a 21:55)

Sopar de gala al Restaurant Resquitx (22:00 a 23:45)

Concert JUKE BOX al Restaurant Resquitx (00:00 a 01:30)

After-Premis Lleidatans a Manolita Night Life (02:00 a 06:00)

Preus i inscripcions per gaudir dels Premis Lleidatans

El preu de l’entrada solidària a la Gala és de 5 €, a benefici de l’Associació La Dona Samaritana i del Centre d’Iniciatives Solidàries Angel Olaran.

Podeu comprar les entrades a la Gala a la nostra fundació, a l’av. del Canal, 7 de Mollerussa. Només en el cas que no aneu al sopar de gala o vulgueu col·laborar solidàriament.

Per assistir al sopar de gala al Restaurant Resquitx, que amb el preu inclou l’entrada al Teatre L’Amistat, hauràs de completar el formulari d’inscripció del JCI.

Aquest formulari serveix per reservar la teva plaça al sopar i l’hotel, si s’escau, en la VI Edició del Premis Lleidatans que es durà a terme al Teatre L’Amistat de Mollerussa el divendres 24 de març de 2017. Hi trobaràs tota la informacó.

Entrada gala al Teatre L’Amistat + Sopar gala + After-Premis Lleidatans = 39 €/pax

Preu hotel = 29 €/pax

Les reserves van per ordre de pagament i el sopar està limitat a 225 comensals.