Noé Bosch Barrufet

Noé Bosch Barrufet

President JCI Lleida 2017

Publicista i Relacions Públiques, assessor en publicitat a Grupo Prisa i Engrescador compulsiu
Per mi aquest 2017 és un repte personal on espero liderar la nostra associació, JCI Lleida, de manera correcta per augmentar la notorietat en la nostra ciutat i província per aconseguir situar Lleida a nivell Internacional.

La decisió d’optar per confiar en una única candidatura, afegeix un plus de responsabilitat a aquesta tasca que començo al costat de les persones que m’acompanyen des de la Junta Directiva d’aquest 2017 i en els quals em veig recolzart per aconseguir tots els reptes marcats per aquest any.

Per això, encarem aquesta nova etapa amb il·lusió i ganes de treballar amb l’objectiu de contribuir a consolidar l’excel·lent tasca realitzada per l’anterior equip directiu, amb el seu President i actual Past-President, Isaac Martínez, al capdavant.

Això, sense renunciar a nous reptes que permetin el creixement de l’associació a totes les parcel·les: les activitats formatives, les socials, les personals i en definitiva totes aquelles que contribueixin a una major repercussió i rellevància de la nostra entitat a nivell local o internacional.

Després d’una etapa marcada per aconseguir l’estabilitat de la nostra associació, ara ens marquem com a objectiu primordial del mandat, modernitzar l’estructura organitzativa i adaptar la JCI Lleida a la realitat juvenil actual.

Els nous temps comporten canvis, els demano confiança i que tinguin la certesa que aquests canvis només tenen com a objectiu augmentar el pes de la nostra estimada associació a la societat que ens acull.

Reiterant el meu agraïment tant jo, com el meu junta directiva estem a la seva disposició.